| 
					| molnarmate55 | Dátum: Péntek, 2015-05-01, 7:32 PM | Üzenet # 1 |  | Közlegény Csoport: Felhasználók Üzenetek: 1 Állapot: Offline | Jelentkezés 
 Személyes adatok

Név: Jackson Miller
 Nem:Férfi
 Állampolgárság: Amerikai
 Lakhely: El Quebrados
 Tel: -
 Jogosítványok : -

Hobbi:Sportlövészet, vadászat, nyelvtanulás, edzés.

Önéletrajz
 1990-ben születtem Advocate Illinois Masonic Medical Center-be. Tanulmányaimat a aszülővárosomba Chicagoba kezdtem mégpedig a Northside College Prep High School-ba ahol közgazdaság és marketing volt a főtantárgyaim. 2009-ben El Quebradosba költöztünk, a szüleim munkája miatt. Itt az országban végeztem el a jogi szakot a Harvard Egyetmen. Ezután a szüleim vállalkozásánál helyezkedtem el mint pénzügyi tanácsadó. Azonban el akarok szakadni a szüleimtől és szeretném megpályázni a polgármesteri címet.

***Beszédet mond Jackson Miller.

Ígérem ha megválasztanak Polgármesternek odafogok figyelni hogy mindent jól végezzek el a feladat körömben. és meghallgatok mindenkit, és segítek rajtuk.

Szavazzatok Millerre !!

Jackson Miller 
 ((OOC))
 nem: Férfi
 életkor:16

Az üzenetet módosította: molnarmate55 - Péntek, 2015-05-01, 7:34 PM |  |  |  |  | 
| 
					| mó | Dátum: Péntek, 2015-05-01, 7:53 PM | Üzenet # 2 |  |  Őrmester Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 20 Állapot: Offline | Elég gyenge lett... A beszédnél valami sokkal többet vártam.

Nem támogatom!

Moe Ching - Admin Controller
 |  |  |  |  |