| Johnny_White Admin TGF Jelenkezes | 
|  | 
| 
					| Johnny_White | Dátum: Szombat, 2014-09-13, 11:46 PM | Üzenet # 1 |  | Közlegény Csoport: Felhasználók Üzenetek: 1 Állapot: Offline | Játékbeli név: Johnny_White 
 Nem: Férfi.

IRL kor: 13.

Mióta RP-zel: 5 hónapja.

Voltál már admin: Nem.

Mióta játszol a szerveren: Nem rég otta

Mi a célod adminként: Hogy a hackereket visszatartsam,és egy jobb közösséget alkotni,segíteni játékosokon RP tudásban vagy másban segíteni. Szeretek segíteni és adni,az örömöt szeretném adni a játékosoknak.

TS-ed/Skype-od van: TS Van csak.

Skype név ( Ha van ): Nincs.

Önéletrajz ( Minimum 10 mondat ): Sziasztok a nevem Arnold.Erdőszentgyörgyön lakom.Erdőszentgyörgyön születem.13 éves vagyok.a kedvenc sportom a fotball.szeretek a haverokal bulizni meg jatszani.segitek a szüleimnek.a kedvenc csapatom a FC.Barcelona és a Livepool.A kedvenc filmem a Éjjel-Nappal-Budapest.nem szeretek tanulni.

Esetleges bugok, amiket felfedeztél a szerveren: Még nem lattam buggokat.

Voltál már leader: Igen.

Milyen frakcióban vagy most: Nem vagyok még frankcioban.

Előző frakcióid: Még ezen a szerveren nem voltam.

Értesz mappoláshoz/weboldalhoz/scripteléshez: Nem értek ehhez.
 |  |  |  |  | 
| 
					| Chris_Harris | Dátum: Hétfő, 2014-09-15, 2:10 AM | Üzenet # 2 |  | Közlegény Csoport: Felhasználók Üzenetek: 6 Állapot: Offline | Rövid, nem támogatom. |  |  |  |  | 
| 
					| mó | Dátum: Hétfő, 2014-09-15, 7:12 PM | Üzenet # 3 |  |  Őrmester Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 20 Állapot: Offline | Nem támogatom,legalább töltsd be 1 évi RP-zés,rövid az önéletrajz 
 Loptad amit én irtam: " Hogy a hackereket visszatartsam,és egy jobb közösséget alkotni,segíteni
 játékosokon RP tudásban vagy másban segíteni. Szeretek segíteni és
 adni,az örömöt szeretném adni a játékosoknak."

|  |  |  |  | 
| 
					| Vizipáp | Dátum: Szerda, 2014-09-17, 7:33 PM | Üzenet # 4 |  |  Őrmester Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 28 Állapot: Offline | SZAVAZATOK: 
 Moe Ching: Elutasítom

Chris Harris: Elutasítom

Jack Stiller: Elutasítom

EREDMÉNY:

ELUTASÍTVA

Indok: Kevés játékbeli tapasztalat, nem megfelelő kor, más jelentkezésének másolása
 |  |  |  |  |