| Jack Sanchez Jelentkezése adminnak | 
|  | 
| 
					| Jack_Sanchez | Dátum: Hétfő, 2014-09-15, 10:34 PM | Üzenet # 1 |  | Közlegény Csoport: Felhasználók Üzenetek: 7 Állapot: Offline | Játékbeli név: Jack Sanchez 
 Nem: Férfi

IRL kor:14

Mióta RP-zel: 4

Voltál már admin: Igen

Mióta játszol a szerveren: 4 hónapja

Mi a célod adminként: Segítsek jobbá tenni a szervert,hogy ha valaki nem tud valamit akkor az megértse azt

TS-ed/Skype-od van: Van

Skype név ( Ha van ): resszer.mate

Önéletrajz ( Minimum 10 mondat ): 14 éves vagyok és szeretek sampozni.Már kb 4 éve rp-zek és azért szeretem azt csinálni mert jó buli.Szeretek a figyelem központjába lenni.Egyedül unatkozom.Ha van valamire lehetőség azt megragadom.Szeretem a nagy Rp-ket pl. bankrablás,emberrablás.Szeretem ha frakcióba vagyok és ha van egy közösség.A régi játékokat is kedvelem pl Battlefield 1942-t.A Gta-t kb 7 éve játszom.Általában a játékokat megjelenési idejükön szoktam megvenni

Esetleges bugok, amiket felfedeztél a szerveren: Még semmit

Voltál már leader: Igen

Milyen frakcióban vagy most: Semmilyen

Előző frakcióid Katona,Rendőr

Értesz mappoláshoz/weboldalhoz/scripteléshez: nem
 |  |  |  |  | 
| 
					| Chris_Harris | Dátum: Kedd, 2014-09-16, 0:21 AM | Üzenet # 2 |  | Közlegény Csoport: Felhasználók Üzenetek: 6 Állapot: Offline | Támogatom, DE egy feltétellel! Ha nem adminnal kezd, hanem sima adminsegéddel. |  |  |  |  | 
| 
					| Chris_Harris | Dátum: Kedd, 2014-09-16, 7:39 PM | Üzenet # 3 |  | Közlegény Csoport: Felhasználók Üzenetek: 6 Állapot: Offline | Érdekes, még nem találkoztam veled :D |  |  |  |  | 
| 
					| Vizipáp | Dátum: Kedd, 2014-09-23, 8:00 PM | Üzenet # 4 |  |  Őrmester Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 28 Állapot: Offline | SZAVAZATOK: 
 Vladimir Polenova: Támogatom

Jack Stiller: Támogatom

Thomas Blue: Támogatom

EREDMÉNY:

ELFOGADVA
 |  |  |  |  |