| Admin TGF | 
|  | 
| 
					| karcsi | Dátum: Péntek, 2014-10-03, 8:51 PM | Üzenet # 1 |  | Közlegény Csoport: Felhasználók Üzenetek: 1 Állapot: Offline | Játékbeli név: James Colson 
 Nem: Férfi

IRL kor: 13

Mióta RP-zel: 3 honapja rp zek

Voltál már admin: Igen

Mióta játszol a szerveren: egy hete

Mi a célod adminként: Hogy kiszürjem a hackereket.És hogy ne legyen non rp.

TS-ed/Skype-od van: Mind a kettő van

Skype név ( Ha van ): karcsika391 (csikasz01)

Önéletrajz ( Minimum 10 mondat ): 1 éve sampozok. 3 honapja rp-zek. MTA-zni is szoktam. 13 év vagyok. Van hobbim gép. Budapesten születtem 2001-ben. Voltam már más szervereken Admin (2-ön Egyiken 1 es másikon 3 as). 7. osztályba járok. Van egy öcsém ősis szokott gépezni, ugyhogy nem tudok lenni 24-ben. És nagyon szeretem az rp szervereket.

Esetleges bugok, amiket felfedeztél a szerveren: Hogy as-t kap néhány ember aki akkor regisztrál.

Voltál már leader: Igen

Milyen frakcióban vagy most: Los Santos Balla's

Előző frakcióid: A szerveren nem volt más.

Értesz mappoláshoz/weboldalhoz/scripteléshez: Nem értek hozzá.

Az üzenetet módosította: karcsi - Szombat, 2014-10-04, 8:52 AM |  |  |  |  | 
| 
					| asass | Dátum: Szombat, 2014-10-04, 1:21 PM | Üzenet # 2 |  | Közlegény Csoport: Felhasználók Üzenetek: 7 Állapot: Offline | Szinte még semmit nem csinált a szerveren, tegnap kezdte és ott kéregette az AS-t ezért nem támogatom! 

Az üzenetet módosította: asass - Szombat, 2014-10-04, 1:22 PM |  |  |  |  | 
| 
					| mó | Dátum: Hétfő, 2014-10-06, 6:22 PM | Üzenet # 3 |  |  Őrmester Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 20 Állapot: Offline | "Szinte még semmit nem csinált a szerveren, tegnap kezdte és ott kéregette az AS-t ezért nem támogatom!" 
 Nos,én is egész nap ezt láttam a válaszom NEM!!!

NEM
 |  |  |  |  |