| David Crawford jelentkezése adminnak | 
|  | 
| 
					| simonattila2001 | Dátum: Szombat, 2014-09-06, 3:07 PM | Üzenet # 1 |  |  Közlegény Csoport: Felhasználók Üzenetek: 1 Állapot: Offline | Játékbeli név: David Crawford 
 Nem: Férfi

IRL kor:13

Mióta RP-zel: 2-3 éve

Voltál már admin: Igen szerencsém volt egy kis ideig megkapni a kettes admint egy szerverende mivel elvették ok nélkül leléptem róla kb azota jatszom itt.

Mióta játszol a szerveren: kb 3-4 hete ismertem meg a szerot jelenlegi jatszott oram kb 20

Mi a célod adminként: Segiteni playereken és rendet terwemteni a szerveren (nem az lenne az első hogy kikickelem hanem elmagyarázom neki hogy csinald és ha nem érti akkor adoim a warnt vagy a kicket)(persze ez a non vagy ilyenek sulyosságátol függ)

TS-ed/Skype-od van: Mindkettő

Skype név ( Ha van ): Inkább csak a tulajnak és a többi adminnak mondanám meg mert itt bárki elolvashatja.

Önéletrajz ( Minimum 10 mondat ): Simon Attila vagyok 13 éves.2001.06.02-án születtem.Győrben születtem és jelenleg is itt élek testvéremmel és anyukámmal.Apukám sajnos külföldön dolgozik.Sokat szoktam játszani rp szervereken és régi már bezárt vagy unalmas szerverekről bnagyon sok rpt szedtem össze 2-3 év alatt.SZeretek még a kockuláson kivül olvasni meg tvzni. Tanulás nem a mániá de szoktam.(:

Esetleges bugok, amiket felfedeztél a szerveren:Szerensére nincs.

Voltál már leader: Rendőrleadert volt szerencsém kiprobalni egy másik szereren.

Milyen frakcióban vagy most: Rendőr

Előző frakcióid: 2-3 év alatt mindent kiprobaltam tudomásom szerint.

Értesz mappoláshoz/weboldalhoz/scripteléshez:Egy kicsit talan a weboldalhoz.
 |  |  |  |  | 
| 
					| Vizipáp | Dátum: Péntek, 2014-09-12, 7:57 PM | Üzenet # 2 |  |  Őrmester Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 28 Állapot: Offline | Vélemény: Noss, mi adminokat 14 éves kortól, vagy a felett veszünk fel.. és ha már ADMIN TGF, kérlek figyelj oda jobban a helyesírásodra! 
 SZAVAZATOK:

Vladimir Polenov: Tartózkodom

Jack Stiller: Támogatom

Omar Kingston: Elutasítom

EREDMÉNY:

ELUTASÍTVA.
 |  |  |  |  |